måndag 19 maj 2008

David Bornhammar?

David Bornhammar är det senaste namnet i Leksands
trupp, men vem är killen? Det kan bara framtiden utvisa.



Så lyder namnet på Leksands senaste nyförvärv. Jag har aldrig hört talas om killen och det kan vara negativt. Men också positivt på ett sätt genom att förväntningarna skruvas ner och han enbart kan göra succé. Men vem är David Bornhammar? Var kommer han i från? Var har han spelat?

Det här är vad som skrivs på eliteprospects.com:

A pretty all-round defenseman. Bornhammar plays a decent two-way game and has good hockey sense. He has a good point shot and is quite valuable on the power play. His upside is however limited and will not be anything more than a career minor league player.
Översatt:

En ganska allround back. Bornhammar spelar en anständig tvåvägskommunikation spel och har bra hockey känsla. Han har en bra skott och är mycket värdefull i power play. Hans bra sidor är dock begränsade och han kommer inte att göra en karriär som mer än en spelare i de undre divisionerna.


Det sista känns inte speciellt lovande dock. Hoppas att han kan kriga sig till en plats. Har dock en känsla av att Bornhammar inte är ett dugg bättre än Hempa Hultgren. Men vi får se. Framtiden får utvisa det.

Over and out!

/#3

Inga kommentarer: