måndag 5 maj 2008

Ullman tillbaka!

Precis som rubriken aviserar så är det ett faktum att den defensive backen, Petter Ullman, är tillbaka i Leksand. Visserligen på bara try-out-kontrakt men han är ändå tillbaka och jag hoppas verkligen han gör succé och stannar i klubben nu. Senast han var här fick han inte de nrespons från tränaren som han egentligen skulle och flyttade. Nu har han harvat i olika klubbar sedan dess. Ett citat som stämmer in precis på Ullman är detta från leksandsif.se:
För några månader tog han upp kampen med den tjugo kilo tyngre tuffingen Roman Vopat i en hård batalj som ledde till matchstraff för de båda kombatanterna. Det är 21-årige Petter Ullman i ett nötskal. Den utpräglat defensive backen har alltid varit hänsynslös mot sig själv och satt laget i första hand.

Ullman. Tillbaka i Leksand!

Att man ens tar upp en fight med Vopat är ju modigt och att sedan vara en ungtupp som är lite kaxig är ju bara perfekt. Undra bara vad herr Vopat säger om den värvningen.

En som ryktas till Leksand just nu är Pelle Prestberg. Skulle mer än gärna se han i en Leksandsdress nästa säsong. Att han gjorde 26 mål förra säsongen i Elitserien gör ju inte hela saken sämre. Men det som är, är ju om han verkligen vill spela i Allsvenskan när han har spelat i Elitserien i alla år? Alla säger att utmaningen i att ta upp Leksand lockar spelare men jag vette fan alltså. Vi har misslyckats för andra året i rad nu och jag tror de flesta spelarna skiter i det tjafset nu. Jag vet att vi kommer komma upp någon dag, även om det är den här säsongen eller nästa.


Pelle. Snart klar för Leksand?

Pelle är en sådan spelare iallafall som Leksand behöver. En äkta sniper. Vi har inte haft någon speciell sedan Saarela var i klubben. Visst, Bergenström gjorde en massa mål i kvalet men han är mer en kämpe. Skulle ni säga om denna kedja, som för övrigt var Robins påhitt: PrestBERG, KarlBERG, BERGenström. en äkta bergskedja efter Renberg, Öberg och Söderberg i Skellefteå. En sniper i Pelle, en passare i Challe och en kämpe i Jensa. Skulle inte det smaka mumma?

Over and out!

/#3

Inga kommentarer: