fredag 11 januari 2008

Ibland funkar det inte

Nu börjar de bli kärvt i Leksands maskineri. Är det en stor formsvacka på gång? Man har de senaste tre matcherna mött tre mittenlag: Växjö, AIK och Oskarshamn. Mot Växjö blev det 2 poäng då Petrovicky avgjorde i sudden med sitt 3-2 mål. Mot AIK blev det vinst med 3-2 efter en nervig sista period. Och nu ikväll så förlorade man i sudden mot Oskarshamn med 3-2. Sen Belfour åkte till USA så har man radat upp segrar och gjort minst 4 mål per match (förutom mot sundsvall och V-ås båda förluster med 4-2). Men när kanadensaren kommit tillbaka är det som om man litar för mycket på honom. Och därtill inte är lika skärpta i det offensiva spelet.

Dessutom så måste det jobbas på effektiviteten (svårt ord det där, lika som interference). När man mötte Växjö så vann man skotten med hela 46-21 eller något liknande. Och ändå inte lyckas göra fler mål. Och även om man tycker det läggs en passning för mycket i många lägen så blir det verkligen så många skott. En slutsats av det måste vara att man måste dominera matcherna totalt. Men ändå inte lyckas vinna med mer än 1-2 mål. Men en stor eloge till vår fransman Pierre-Edouard Bellemare. Han är riktigt het nu och har gjort massvis med poäng de senaste matcherna. Han kämpar och ger aldrig upp. Ibland ser det ut som ingen annan än han och Ollas-kedjan gör det.

Skärpning!

***

Träffade Matts idag för första gången på länge och han och Martin kom hit i xgt för dagen istället för trotjänaren "mupen" (vi kallar familjen Hellströms bilar för deras reg. nr. som xgt eller mup. Våran toyota kallar vi också för eke :P). I alla fall så tittade vi på Hata Gbg och de blev lite shabbofight som vanligt. Blir inte så ofta man är med Martin längre då han skaffat flickvän. Men men så är det. Nu ska jag sluta för jag skulle gå ur för 1 timme sen.

Over and out

/#3

Inga kommentarer: