måndag 28 januari 2008

Lite allmänt om allt

Då ska man försöka hitta något att skriva om LIF idag också då.

***

Jag kommer verkligen inte på något att skriva om LIF idag så det blir lite annan sport.

***

Börjar med en rapport från fiendeland. Moras Mikael Simons är uppsatt på SICO:s transferlista och verkar vara på väg bort från klubben. Han själv dementerar det dock. Det låter ju lite idiotiskt.

***

Olof Mellberg är klar för Serie-A klubben Juventus. Riktigt bra tycker jag. Nu kan han utveckla sitt spel till en ytterligare nivå ochh på så sätt bli en bättre back och ge oss bättre defensiv i landslaget.

***

Allsvenska hockeylaget AIK verkar vilja ha hem sina gamla spelare Mattias Norström och Dick Tärnström från NHL. Storsatsning sägs det och att man har som mål att spela i Elitserien innan 2010. Lite vågad satsning säger jag. Vi får väl se om dom får hem spelarna och att man kommer upp i ES. Almtuna fick ju hem Marcus Ragnarsson så varför inte? Men en spelare gör inget lag.

***
Deportivo La Coruña vill ha Christian "Chippen" Wilhelmsson. Man vill stärka vänsterkanten och säger att man vill ha han på grund av att han är kvick, teknisk och landslagsman. Blir han kvar i frysboxen i Bolton är han nog inte landslagsman så länge till. Kan bli ett lyft för Chippen.

***

Innebandyns högsta series, Svenska Superligan, tränare och spelare utsåg för några/någon dag(ar) sen ut Superligans bästa spelare. Det blev Warbergs Magnus Svensson och han sa att han var lite förvånad. Det är inte jag. Jag tycker han är en alldeles underbar innebandyspelare. Kliver fram när det som mest behövs. Så här såg listan ut:

Namn
Magnus Svensson
Klubb
Warberg
Röster
7
Mika Kohonen Storvreta 4
David Gillek Jönköping 3
Karl-Johan Nilsson Jönköping 3
Henrik Quist Pixbo 2
Mattias Helgesson Falun 1
Daniel Dahl Pixbo 1
Ketil Kronberg Dalen 1
Peter Sjögren Warberg 1
Niklas Jihde AIK 1

Helt korrekt lista tycker jag. Kan väl tycka att Helgesson skulle vara lite högre upp i listan.

***

Måste rekommendera några bloggar.

Börjar med en kollegas: http://ventus.bloggspace.se/

Sedan har vi en välskriven blogg: http://wwwnordstrom.blogspot.com

Sen har vi Per Bjurmans välskrivna NHL-blogg: http://blogg.aftonbladet.se/18756

Allt för nu!


Over and out!

/#3

Inga kommentarer: