torsdag 24 januari 2008

Och det kommer mer!

Förhoppningsvis i alla fall. I morgon är det toppmöte i Ejendals Arena mellan Leksand och Rögle och nyförvärvet Michal Grosek debut. Nu har man två tjeckiska ångvältar i Grosek och Roman Vopat som nästan kan likna "Buffelbröderna" från Mighty Ducks filmerna. Ja varför inte?
Tillbaka till matchen så har Leksandvunnit 2 av 2 matcher mot Rögle den här säsongen och har målskillnaden 10-5. Men de senaste matcherna har det gått, om man ska citera Per Källgren, troll i målskyttet tyvärr. Senaste matchen borta mot Björklöven lyckades man för första gången den här säsongen inte göra ett mål. Eller man kanske ska säga misslyckades.

Ett rykte jag har hört är att under fredagen ska det presenteras ett nytt nyförvärv. Det pratas om en back och då är alternativen Lars Jonsson och Petteri Nummelin som jag ser det. Jag skulle helst se Jonsson i LIF på grund av att han är yngre än Nummelin och har ett stort Leksandshjärta efter en massa år i klubben.

***

Handboll nu. Sverige mot Tyskland. Sveriges tredje match på lika många dagar. Hur orkar dom? I fotbolls-EM så spelar dom med nästan en veckas mellanrum (lite överdrivet men det känns som det). Det blir tyvärr uddamålsförlust för Sverige då Tyskland är en av dom stora nationerna. Står 9-10 nu efter 3 mål av Martin Boquist och 3 mål av Kim Andersson och 3 mål av övriga laget. Men jag måste ändå säga att...

MAGNUS JERNEMYR ÄR KUNG!

***
Over and out!

/#3

1 kommentar:

Anonym sa...

Det kommer INTE mer.

//Bellemare