lördag 26 januari 2008

Usch, Huvaligen och alla dåliga ord som finns!

Nu verkar det kommit till Leksand, det som funnits i många andra lag. En firma. Såg i gårdagens match mellan LIF och Rögle att det var stök i Rögleklacken och att det var personer i Leksandsattiraljer och tröjor som var dit och provocerade. Riktigt dåligt! Vad jag märkte så hade inga Röglefans gjort en fluga förnär mer än att sjunga. Men jag ser ju inte genom väggar vad som hände bakom klackarna eller bakom sittplats. Hörde också på pressläktaren att den här gruppen kallade sig "Starfighters". Ett oerhört töntigt namn på en töntig fritidssysselsättning. Hoppas verkligen att detta tas itu med från LIF:s håll och att man kan porta sådana här töntar från Arenan för alltid!

***

Inte lika tråkigt men ändå inte så roligt var att vi fick lov att vara i skolan idag. Öppet hus var på schemat och ta kort och printa ut dom är väl inte det roligaste. Bättre är väl att vi får vara lediga på skärtorsdagen.

***

Var på SMU-trim idag och lirade innebandy. Lika kul som vanligt men lika svårt att hålla sig från svordomar. SMU-trim är kristet och svordomar är då naturligtvis inte tillåtet. Svårt att hålla sig ibland. Men idag hade jag, Benny och Joel riktigt bra lir när vi alla var inne samtidigt. Kul att få leka lite istället för att man ska slå perfekta passningar hela tiden utan kan lattja lite istället.

Over and out!

/#3

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt som fan:(

//Bellemare

Anonym sa...

Ja, det där är verkligen kasst. Hoppas dom åker på spö ordentligt. Vilket dom också kommer göra, har jag en rätt stark känsla av...............

Anonym sa...

Du får inte så många brudar, va?

Anonym sa...

försökte ta upp detta på Superstars sida men det flyttades till pajkastning.

Jag uppfattar det som att man vill sopa detta under mattan.

Snygg stil.