fredag 25 januari 2008

Nervkittlande

"Kommer det något kommer det nästa vecka". Dom orden fick jag höra av superstars.nu:s utsände Robin Söderlund. Han hade pratat med Per Källgren om det och hade då fått det svaret. Som jag skrivit tidigare så skulle det kanske presenteras något idag och det hade och Söderlund hört. Dock hade han då fått det svaret från den pressansvarige på Leksands IF.

***

Men match idag alltså och den var den mest spännande och tillknäppta match jag sett på länge. Leksand började bäst och hade de första 10-15 minuterna. Sen tog Rögle över och hade resten av perioden, hela andra perioden och också början av den tredje perioden. Dock utan att göra något mål. Visst pucken var inne en gång för skåningarna men det blev bortdömt. Det skulle dock ha varit mål då domare Björn Larsson tog tokfel beslut. Sådana beslut skulle han ta hela matchen. Klara utvisningar som friades och.. ja det var en bedrövlig insats.