lördag 1 mars 2008

Lek i Regi!

Man måste ändå säga att det är för sköna killar. Narcis och Lojan. Treans två mest dryga personer men ändå de roligaste. Sjuka killar! Det är bara att se på de här filmerna nedanför för att förstå.

***

Matchen mellan LIF och Sundsvall var det inget snack om. Leksand spelade bra i två perioder med några få misstag och ledde med hela 7-1 efter två perioder. Inget snack om saken. Att Herman "Hulken" Hultgren fick avsluta målskyttet var riktigt kul. Det är inte ofta han gör mål. Belfour hade säkert inte speciellt roligt de första två perioderna. Förutom målet så var väl Sundsvalls farligaste läge då Ric Jackman spelade hem pucken till Belfour, säkert för att se om han var vaken. Det var han och som jag skrev så släppte han inte in mer än max två mål. Han motade 19 skott och hade en räddningsprocent på 95 procent. Riktigt bra. Åtta olika målskyttar i matchen också. Vilken bredd LIF har!

***

Vad har man gjort idag då? Ja inte mycket om jag ska vara ärlig. Ätit, sovit, tränat... Ja det är väl egentligen det enda. Åkte tidigare för att Robin skulle slippa vara i hallen själv då han kommer med tåg från Mora runt 13.20 och träningen börjar 14.30. Då var han inte ens där. Hör gärna av dig nästa gång i tid!

I alla fall så var träningen kass och inte fick man ut mycket. Matchen imorrn mot Alba var visst inställd. Blir en fri söndag för första gången på länge!

***

Smart drag förresten av Djurgården som låter sin vaktmästare borra hål i kylanläggningen så de inte kunde möta Brynäs. JAg tror de hade räknat med förlust där! Skämt åsido så var det jädrigt klantigt av honom. Visst han kanske inte visste att den var där men lite koll får man ändå ha! Och i Skellefteå bröt brandlarmet ut precis efter nationalsången. En kvart senare kunde ändå matchen gå igång. Kul att få gå ut i kylan!