fredag 8 februari 2008

Annan sport

Blir inget om Leksand idag heller på grund av uppehållet men väl annan sport!

***

Rami Shaaban skriver idag på för Hammarby enligt Sportbladet. 4 miljoner ska visst Fredrikstad få för den svenske landslagsmålvakten. Det tycker jag låter väldigt lite för en landslagsmålvakt. Fredrikstad gick med ett utgågnsbud på 6 miljoner men Hammarbys första bud låg på 2,5 miljoner och sedan har Bajen sedan succesivt ökat budet. Att Hammarby fotboll har så mycket pengar medan Hammarby hockey är på väg i konkurs låter ju lite... ja, konstigt. alla säger "är man hammarbyare i en sak är man hammarbyare i allt." Visst det är därför sektionerna inte hjälper varandra. Hammarby fotboll har pengar, Hammarby handboll måste ha pengar efter SM-guld och europaäventyr. Varför inte skänka lite till Hammarby hockey? Dåligt. Dåligt!

***

Afonso presenterades för Middlesbrough nyligen och han blev mottagen som en frälsare. hela 2000 pers hade tagit sig till Riverside Stadium för att motta brassen som spelat i Malmö FF. M'boro betalade 150 miljoner för honom och Malmö FF uppges ha fått 17 miljoner av det genom en säljavidare-klausul (eller vad det heter).

***

Flera dystra besked också. I afrikankse mästerskapen fick en Kameruns André Bikey fick psykbryt och attackerade en funktionär. Och det är inte första gången han gör det. För ett tag sen så spelade hans nuvarande klubb Reading en träningsmatch mot Örgryte. Då sparkade han upp mot ansiktet mot Örgrytespelaren och sedan skallade han honom. Vad är det för idioti? Om det varit tidigare i matchen och inte i slutminuterna så hade han ju kunnat sänkt sitt eget lag och man hade kunnat förlora matchen. Nu hade Kamerun tur och höll undan.

***

Förstasidan i dagens Sportblad var klockren. En dödsruna för Mora IK. Stämmer så bra. Då kan man snart ha en födelseannons för Leksands IF när dom går upp i ES. Haha.

***

Ska nu lira PES 2008 med Micke och Bummba.

Over and out!

/#3

1 kommentar:

Anonym sa...

Hehe nej det är jag väl inte :) Men jag lär gå in med inställningen att jag redan är en i laget, så att det liksom blir rätt från början...