lördag 16 februari 2008

Vinst mot jumbon


Hela dagen idag gick åt till spel. Vi hade samling klockan 11.15 för att styra kosan mot Ludvika och match i Sporthallen mot just Ludvika. tabellfyran mot tabelljumbon. Skulle väl bara kunna sluta på ett sätt. Eller?

Det gjorde också det. Slutresultatet skrevs till hela 15-2 till oss (eller 2-15 kanske man ska säga så det blir rätt). Poängplockare lyder som följer:

Jim Långberg 4+1
Martin Fändriks 3+1
Andreas Bond 2+1
Hampus Olmarker-Back 2+1
Patrik Nilsson (jag) 0+3
Erik Fändriks 1+1
Jimmy Mårdberg 1+1
Josef Näs 1+1
Erik Arons 1+0

Det var inget riktigt skönspel från båda lagen men som alltid är det målen som räknades och dom fick räkna många gånger idag. Finns inte så mycket mer att säga om det. En solklar seger helt enkelt.

***

FA-cupen idag och Liverpool åkte ur. Mot Barnsley som ligger en division under. Först Waterloo och Havantville eller va fasiken de hette som var nära att slå ut LFC och nu blev man utslaget av Barnsley. Det är riktigt kul tycker jag. När lag kommer underifrån och skakar lag som L'pool och Man united och liknande lag är det riktigt kul. Då är det fotboll på riktigt. I de smålagen finns inga stjärnor, det finns inga superlöner men vad som finns är ett oerhört kollektiv. Tänk att få spöa Pool på deras egna hemmaarena Anfield. Vilken känsla.

Manchester United skakade av sig förlusten mot City snabbt och slog ut Arsenal med hela 4-0. Man tycker ju att serieledande Gunners kan ge lite mer motstånd men icke. Wayne Rooney, Nani och Darren Fletcher x2 sänkte serieledarna. Antingen så betyder inte FA-cupen något för Gunners eller så hade de en riktigt dålig dag.

***

Kul att bandydamerna vann VM-guld i bandy också. 5-2 slog dom Ryssland med i finalen. Inte bara herrar som kan spela i alla fall.

***


Sen är det ju bara så kul att nämna Mora. De hade en 3-1-ledning efter första perioden men lyckas förlora med hela 6-3. Hur funkar det? Sen var ju Pitkämäkis bjudning inte det bästa som kunde hända när matchen stod och vägde. Då kunde Fredrik Warg göra 3-3 och då gick nog musten ur alla Moraspelare. Man hade ett grepp om segern och hade en 4-0-seger mot serieledande HV71 i ryggen och ändå blir det inte bättre. Nej det blir nog kvalserien.

***

Och för alla läsare från Ludvika. Vi slog Ludvika med 15-.... jaha ni hade redan sett det?

Over and out!

/#3

Inga kommentarer: