söndag 3 februari 2008

Bara storsegrar

Det har varit en bra helg för hela Leksands organisation den här helgen förutom tumultet i fredags mellan Leksand och Hammarby. Men det sportsliga övervägde det tråkiga då Leksand vann med 7-2 och det var kul att se laget sprudla av självförtroende.

***

Just nu är spelarna i Sälen med fruar och flickvänner och njuter av lite ledighet innan man kör igång träningarna igen imorgon. Tomas Kempe sa att laget skulle köra 3 dubbelpass nästa vecka. Får hoppas att de inte tränar ihjäl sig och är i form för kvalserien för nu borde dom väl ändå säga att som är klara? Det är i pribcip omöjligt för Björklöven att ta sig förbi Leksand med bara sju matcher kvar att spela. Det är 21 poäng kvar att spela om och om Leksand bara vinner de två närmaste matcherna så är man klara. Man har just nu 18 poäng ner till strecket och det ska väl inte vara några problem?

***

J20 spelade igår seriefinal mot Modo. Modo som då låg etta men efter matchen halkade ner till andra plats efter att LIF vunnit med hela 8-0! I en seriefinal! Vad månde bliva?

Poängplockare i matchen:


Henrik Andersén 2+1
Patrik Svensson 2+0
Johan Skinnars 1+1
Mike Rådde 1+1
Lars Jinghage 1+1
Kenny Källström 0+2
Mischa Sciechl 0+2
David Åslin 0+2
Victor Enmalm 0+2
Martin Karlsson 0+2
Markus Persson 1+0
Simon Eriksson 0+1

(Mål+Assist)

Idag väntar Björklöven och matchen körde igång klockan 13. Björklöven, som ligger näst sist, ska inte Leksand ha några som helst problem med. I Leksands mål står Eddie Läck. En ny nolla kanske?

***

En till match som börjar nu klovkan 13 vägg i vägg med J20 matchen (som spelas i Ejendals Arena) är en dammatch. Leksand tar emot Skellefteå på hemmaplan. Redan för någon dag sen så förlorade man mot Modo med 5-1 efter en, vad jag hört, dålig insats. Hoppas på revansch idag då sjätteplacerade Leksand alltså tar emot sjundeplacerade She-Left-You (Ske-lefft-eå).

***

J16 tog också dom en fin skalp i helgen då Västerås skickades hem till Västmanland med en storförlust i bagaget. Hela 7-0 blev resultatet. Riktigt bra!

***

Blir att åka till Falun idag för match mot KFUM Falun i innebandy. ska bli vinst för att vi ska kunna häng apå i toppen nu. Inget daltande runt nu. Stenhårt Gubbar!

Over and out!

/#3

1 kommentar:

Anonym sa...

KFUM Falun, ni kommer få de tufft, men lycka till :)

Vill även se att du står för en minst lika stor bedrift som Jackman gjorde senast. Minst tre poäng, och du har uppleft mina förväntningar. Good luck! ;)