söndag 24 februari 2008

Mora imorrn


Vilken höjdhoppsfinal det blev i SM! Vilken duell mellan Stefan Holm och Linus Thörnblad. Dock inte bättre än förra årets SM men det var riktigt jämnt. Holm vann på 2.37 men Thörnblad var inte långt ifrån på 2.35. Rävspel också från Thörnblad som stod över 2.37 och gick direkt på 2.39. Men det sket sig. Tyvärr kanske man ska säga.

Sanna Kallur stod över SM och jag tycker hon gjorde helt rätt. Varför slita ut sig totalt när inne-VM är bara två veckor framåt.

Medaljkandidaterna som jag tror det:
Susanna Kallur, 60 meter häck
Stefan Holm
, Höjdhopp
Johan Wissman
, 400 meter
Alhaji Jeng
, Stavhopp

Och möjligen Linus Thörnblad, Höjdhopp

Säkert finns det fler också men inte vad jag kommer på nu. Hoppas på det bästa.


***

Robin Söderling gjorde det riktigt bra när han kom ända till final i turneringen i Rotterdam. Med tanke på att han varit skadad länge så kanske man inte skulle räkna med några stordåd men han tog sig till final men tyvärr så förlorade han den mot någon fransman. Riktigt bra dock från Söderling!

***

Och Tottenham vann oerhört skrällartat Ligacupfinalen mot Chelsea. Jonathan Woodgate gjorde avgörande målet som var lite komiskt. Frispark kom från Jermaine Jenas och Woodgate fick en lös träff på nicken men Cech boxar tillbaka den rätt i hans huvud och sedan i målet. Riktigt komiskt.

***

Sov ganska länge idag innan man skulle upp till Insjön för att döma Insjön-Gagnef i P98. Gick väl ganska bra. Inget speciellt som hände som vanligt i den åldern.

***

Tittade på The Fast and The Furious: Tokyo Drift igår kväll. Riktigt snygg film med många roliga vinklar och kameraåkningar. Verkligen att rekommendera. Helt klart. Men den slår inte den bästa filmen som gjorts. Green Street Hooligans. Den är den bästa.

***

Mora imorrn för att vara med Robin. Får se vad han hittar på vad vi ska göra. Vi kanske ska gå till ishallen och vandalisera lite, Leksingar som vi är. Haha.

Over and out!

/#3

Inga kommentarer: